top of page
Anker 1

TÚL A SZERVEZETFEJLESZTÉSEN: 
Mindenki szervezetfejlesztő!

 Programok nem (csak) szervezetfejlesztőknek: ha te is szeretnéd a munka világát megreformálni és a szervezetekben rejlő lehetőségeket könnyedén és fenntartható módon előhívni csatlakozz a képzéseinkhez és válj nemzetközileg elismert OD szakértővé

Start weiter /Pfeil

OTTHON A  VÁLTOZÁSBAN

 Legyél otthon a változásban- nem (csak) szervezet-fejlesztőként. A 10 napos képzés alatt megismered a jövő- és erőforrás- fókuszú szervezetfejlesztést és design-t, amivel fenntartható szervezeti transzformációt tudsz létrehozni. 

CODP_colored_on_transparent_background_500x230px (1).png
Idea

Jól hangzik, de mit is jelent pontosan a megoldásfókuszú szervezetfejlesztés és design? Hogyan lesz ez hasznos a mi szervezetünkben vagy az ügyfeleinknél? 

Hogyan tudom a nemzetközi minősítést megszerezni? 

Csatlakozz ingyenes információs eseményeinkhez és mindezt megtudhatod. 

DSC_2683-Edit.jpg

MIÉRTMI?

Abban hiszünk, hogy a mai világban a szervezetfejlesztés és design egy alap-készség kell, hogy legyen. Résztvevőink hitét, magabiztosságát, készségit  és tudatosságát szeretnénk növelni abban, hogy mindenki szervezetfejlesztő, aki szervezetben dolgozik, hogy a változás lehet könnyű, az életünk része és az élet maga, amiért mindenki tehet egy szervezetben. A legmodernebb szervezet-fejlesztési és design megközelítéseket kombináljuk a megoldás- (jövő és erőforrás) fókuszú szemlélettel és gyakorlattal, hogy a munka világának evolúcióját korszerű eszközökkel támogathassák, akik készek ezt a felelősséget is felvállalni. 

LOVAGOLD MEG VELÜNK A VÁLTOZÁS HULLÁMAIT

 

Fordulj hozzánk bátran, akár az egyéni fejlődésedben, vezetői szerepedben, változások véghezvitelében vagy a tanácsadói munkádban keresed ez előrelépést: 1997 óta tökéletesítjük a meglepően elegáns és könnyed változásokhoz szükséges tanulási tér megteremtését- ekkor indult a Coaching iskolánk Svájcban. 

A Go Beyond Project-tel coaching képzéseink mellett egy nagyobb fókuszt hozunk be a programjainkba: szervezetfejlesztő és design készségeidet tökéletesítheted tovább a könnyedebb és elegánsabb szervezeti átalakulások érdekében. 

bottom of page