solutionsurfers.png

G035Y0ND

 

TÚL A SZERVEZETFEJLESZTÉSEN: 

Mindenki szervezetfejlesztő!

 Programok nem (csak) szervezetfejlesztőknek: ha te is szeretnéd a munka világát megreformálni és a szervezetekben rejlő lehetőségeket könnyedén és fenntartható módon előhívni. 

OTTHON A VÁLTOZÁSBAN

Legyél otthon a változásban- nem (csak) szervezet-fejlesztőként. A 8 hónap alatt megismered a jövő- és erőforrás- fókuszú szervezetfejlesztést és design-t, amivel fenntartható szervezeti transzformációt tudsz létrehozni. 

 

KÉRDÉSED VAN?

Szeretnéd te is megváltoztatni a munka világát magad körül és többed tudni a programjainkról?

Az ingyenes tájékoztató eseményeinken felteheted a kérdéseidet.

 

TÚL A TRANSZFORMÁCIÓN

Imerkedj meg a szervezetfejlesztés és design gyakorlatával egy teljesen új megközelítésből: hogyan lehet a szervezeti evolúció és a változás könnyed mégis eredményes és fenntartható. 

TÚL AZ AGILIS-EN

Egy nap alatt az önszerveződésbe: gyakorlati eszközökkel telített nap, ahol megtanulhatod, hogyan tudod támogatni adaptív és ön-szerveződő csapatok létrejöttét és fejlődését. 

TÚL A MUNKÁLTATÓI MÁRKÁN

Nézz a munkáltató márkára teljesen új szemmel: ezen az egy napos workshopon megtudod, a cégműködés melyik aspektusai teremtenek valódi elköteleződést és vonzerőt. 

 

 

Ingyenes  Webinar

Ingyenes on-line alkalmainkon többed is megtudhatsz a programjainkról: mit jelent a jövő és erőforrás fókuszú szervezet-fejlesztés és-tervezés, hogyan válik ettől a megközelítésmódtól a változás evolúcióvá és hogyan válik könnyeddé és hatékonnyá az élet a szervezetben tőle.  

MIÉRT CSINÁLJUK?

Abban hiszünk, hogy a mai világban a szervezetfejlesztés és design egy alap-készség kell, hogy legyen. Résztvevőink hitét, magabiztosságát, készségit  és tudatosságát szeretnénk növelni abban, hogy mindenki szervezetfejlesztő, aki szervezetben dolgozik, hogy a változás lehet könnyű, az életünk része és az élet maga, amiért mindenki tehet egy szervezetben. A legmodernebb szervezet-fejlesztési és design megközelítéseket kombináljuk a megoldás- (jövő és erőforrás) fókuszú szemlélettel és gyakorlattal, hogy a munka világának evolúcióját korszerű eszközökkel támogathassák, akik készek ezt a felelősséget is felvállalni. 

LOVAGOLD MEG VELÜNK A VÁLTOZÁS HULLÁMAIT

 

Fordulj hozzánk bátran, akár az egyéni fejlődésedben, vezetői szerepedben, változások véghezvitelében vagy a tanácsadói munkádban keresed ez előrelépést: 1997 óta tökéletesítjük a meglepően elegáns és könnyed változásokhoz szükséges tanulási tér megteremtését- ekkor indult a Coaching iskolánk Svájcban. 

A Go Beyond Project-tel coaching képzéseink mellett egy nagyobb fókuszt hozunk be a programjainkba: szervezetfejlesztő és design készségeidet tökéletesítheted tovább a könnyedebb és elegánsabb szervezeti átalakulások érdekében. 

International Headquarters

Waldstätterstrasse 9
CH – 6003 Lucerne

Switzerland

+41 (0)41 210 39 73
info@solutionsurfers.com

elvira@gobeyond-project.com

  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon

LINKS

© 2019 by solutionsurfers®