TUDJ MEG TÖBBET 

a megoldás-fókuszú szervezetfejelsztésről

és a programjainkról

 

Te is szeretnél tenni a munka világának megreformálásáért, de nem vagy benne biztos, hol is kezdd, mi történik pontosan a programjainkon és milyen előnyöd származhat a velünk való tanulásból? 

Pont jó helyen jársz: íratkozz fel valamelyik ingyenes online Webináriumunkra, ahol többet is megtudhatsz a Go Beyond Projektről és a Solutionsurfer-ek világáról, a nemzetközi minősítés rendszeréről is felteheted a kérdéseidet és találkozhatsz velünk. 

 

 

Regisztráció ingyenes betekintőre

Mikor szeretnél csatlakozni hozzánk?
Adataid

Köszönjük, hogy regisztráltál!

 

Hamarosan e-mailben is megerősítjük a jelentkezésedet és néhány nappal a webinárium előtt külön e-mailben és naptárbejegyzésben küldjük majd a meghívót és a linket. 

 

LOVAGOLD MEG VELÜNK A VÁLTOZÁS HULLÁMAIT

 

Fordulj hozzánk bátran, akár az egyéni fejlődésedben, vezetői szerepedben, változások véghezvitelében vagy a tanácsadói munkádban keresed ez előrelépést: 1997 óta tökéletesítjük a meglepően elegáns és könnyed változásokhoz szükséges tanulási tér megteremtését- ekkor indult a Coaching iskolánk Svájcban. 

A Go Beyond Project-tel coaching képzéseink mellett egy nagyobb fókuszt hozunk be a programjainkba: szervezetfejlesztő és design készségeidet tökéletesítheted tovább a könnyedebb és elegánsabb szervezeti átalakulások érdekében.