top of page

TUDJ MEG TÖBBET RÓLUNK

Örömmel mutatjuk be nektek Kalmár Elvirát, aki a Go Beyond Projekt alapítója és a programok facilitátora. Elvira a SolutionSurfers(r) Magyarországnál tanulta a megoldás-fókuszú coching és team-coaching alapjait, 

és az elmúlt 10 évben ezt építette be intenzíven szervezetfejlesztői és HR vezetői gyakorlatába. 

 

DSC_2622.jpg
CODP_colored_on_transparent_background_500x230px (1).png

KALMÁR ELVIRA

Szenvedélyesen hiszem, hogy mindannyian tehetünk azért, hogy jobb legyen az életünk, a munkahelyeink, a társadalmunk. Kozmopolita európainak vallom magam, aki a társadalom fejlődéshez a munka világának jobbá-tételével járul hozzá.  

Tapasztalataimat külsős és belső szervezetfejlesztőként és designerként szereztem szervezetek és közösségek fejlesztésével. Közel 20 éves karrierem alatt dolgozatm civil-szervezetek, start-up-ok, kis- és közepes méretű vállakozások és nagyválallatok, szakmai közösségek fejlesztésén is. 4 évig voltam elnöke a Szervezetfejelsztők Magyarországi Társaságának (SZMT) és 2 évig az Europai Szervezeti Design Társaságnak (EODF). Én magam is alapítottam szervezeteket: a Maidan Consulting munkája és a KAPTÁR (nemzetközileg is többször díjazott) Közösségi Iroda alapítása és indulása is a nevemhez köthető. 

Az elmúlt években a Magyar Telekom Munkatárs- és Szervezetfejlesztési Osztályát vezettem- ahol a kultúra és szervezet-fejlesztés mellett a szervezeti változások, átszervezések, transzformációk, nagy projektek és a költözés változáskezelése, a munkatársak és vezetők fejlesztése, a talent program és a teljesítmény értékelő-motiváló rendszer megújítása is többek között a területemhez tartozott. 

 

Munkámban azt élvezem a legjobban, amikor csapatokat, szervezeti egységeket vagy akár a teljes szervezetet lehet abban támogatni, hogy az általa elképzelt jövő mielőbbi megvalósulása érdekében összehangolja a felépítését, működés-módját, a folyamatit és az emberi rendszereit a küldetésével és az üzleti stratégiájával. A munkám érték-vezérelt, részvételre és az elismerés erejére alapoz, megoldás, vágyott jövő és erőforrás fókuszú. 

 

bottom of page