top of page

 

TÚL AZ AGILIS-EN

megoldás-fókuszú vezetői eszközök

az önszerveződés felé vezető úton (1 nap)

 

Ezen az egy napos inspiráló programon olyan gyakorlatias team-vezetői praktikákat ismerhetsz meg, amelyek a csapatokat a vártnál jobb teljesítményre és elköteleződésre motiválják és az önszerveződés irányába segítik. E mellett megismerheted, mi rejlik a sikeres agilis ceremóniák hátterében- amitől valóban az adaptivitást támogatják. 

 

A nap nagyon gyakorlatias: egy konkrét vezető és csapat konkrét kihívásain keresztül, és a saját kihívásaidra választ adó napra számíts. Hozd magaddal a saját esetedet, akár még csak tervezgetitek az agilitást, akár már benne vagytok az átalakulásban, akár túl vagytok az első próbálkozásokon. 

 

A kurzuson való részvétel után

  • egyértelmű lesz számodra mi a ma vezetőinek illetve az agilis coachoknak, scrum mastereknek a szerepe a csapatok felkészítésében és támogatásában az önszerveződés felé vezető úton

  • magabiztosan tudod a megoldásfókuszú  team-vezetői eszköztárat használni

  • az agilis ceremóniákat új megközelítésben fogod látni

  • világos képed lesz arról, mi lesz a következő lépés a te személyes kihívásodban

IMG_5515_edited.jpg

A FACILITÁTOR

 

Kalmár Elvira több mint 20 éves szervezetfejlesztői és design tapasztalattal és hazai és nemzetközi önszerveződő csapatok kialakításában szerzett vezetői gyakorlattal könnyed és mégis intenzív tanulást támogató tér kialakításával fogja a fejlődésedet támogatni.

Időpont

2020. február 4. 

Facilitátor

Kalmár Elvira

Helyszín

Budapest, tbd

TÚL AZ AGILIS-EN

BERUHÁZÁS

90 000Ft, ami fedezi a képzés, a helyszín és a kávészünetek költségét.

 

Cégen belüli képzés esetén kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot egyéni árazás kialakítása miatt.  

 

Ingyenes Webinar

Ingyenes on-line alkalmainkon többed is megtudhatsz a programjainkról: mit jelent a jövő és erőforrás fókuszú szervezet-fejlesztés és-tervezés, hogyan válik ettől a megközelítésmódtól a változás evolúcióvá és hogyan válik könnyeddé és hatékonnyá az élet a szervezetben tőle.  

bottom of page