top of page

 

TÚL A TRANSZFORMÁCIÓN

bevezetés a megoldás-fókuszú

szervezetfejlesztésbe és design-ba (2 nap)

A szervezeti változásoknak nem kell fájdalmasnak és izzadság-szagúaknak lenniük: kizárólag akkor, ha a mechanisztikus szemléletből nézünk rájuk, ami  a problémák azonosítására és kijavítására törekszik és a változásokat nagy transzformációs programokkal igyekszünk megvalósítani. Nézőpontot váltva te is könnyen észre fogod venni, hogy a szervezetek, mint minden élőrendszer, állandóan adaptálódnak és változnak- ez az evolúció, amiben minden szereplőnek fontos hatása van. Akár nagy transzformáció előtt álltok, akár már benne vagytok, akár már a fájdalmas átszervezéseken túl, itt biztosan hallasz olyasmit, amitől megérted miért érezzük a változáskezelést elavult megközelítésnek. 

 

Ezen a workshopon valódi esetekkel dolgozunk, amelyeket a facilitátor és a résztvevők hoznak. Csatlakozz te is a szervezeti kihívásotokkal együtt és vértezd fel magad azokkal a megoldás-fókuszú szervezetfejlesztési és design eszközökkel, amikkel már másnap sokkal tudatosabban támogathatod a szervezeti evolúciót az üzleti hatékonyság növelése és a vonzó szervezeti kultúra kialakítása érdekében. 

 

 

A kurzuson való részvétel eredményeként:

  • világosan fogod érteni az evolúciósszemléletű szervezetfejelsztés és design alapelveit (például, hogy mi a különbség és mi a kapcsolódás a kultúra fejlesztés, a vezetőfejlesztés, a transzformáció, az átszervezés és a szervezeti design között)

  • magabiztosn tudod használni a megoldás-fókuszú megközelítést ami a változást és a fejlesztést könnyeddé és fenntarthatóvá teszi

  • a klasszikus szervezetfejelsztési eszközöket egy új megvilágításba helyezi, és áttekintést kapsz arról is, mikor, melyik módszertan tudja leginkább a kívánt állapot elérését támogatni

  • világos képet kapsz róla, mi lehet a következő lépés a saját szervezeti kihívásoddal kapcsoaltosan

 

61536497_461276587979776_449284533849895

FACILITÁTOR

Kalmár Elvira több mint 20 éves szervezetfejlesztői és design tapasztalatával könnyed és mégis intenzív tanulást támogató tér kialakításával fogja a fejlődésedet támogatni.

TÚL A TRANSZFORMÁCIÓN

 

FACILITÁTOR

Kalmár Elvira

Helyszín

Budapest, tbd

Időpont

2020. február 27-28. 

BEFEKTETÉS

160 000Ft, ami fedezi a képzés, a helyszín és a kávészünetek költségét. 

 

 Ingyenes Webinar

Ingyenes on-line alkalmainkon többed is megtudhatsz a programjainkról: mit jelent a jövő és erőforrás fókuszú szervezet-fejlesztés és-tervezés, hogyan válik ettől a megközelítésmódtól a változás evolúcióvá és hogyan válik könnyeddé és hatékonnyá az élet a szervezetben tőle.  

bottom of page