top of page

TÚL A MUNKÁLTATÓI MÁRKÁN 

megoldás-fókuszú HR eszközök

a valódi elköteleződés megteremtése érdekében

(1 nap)

A megfelelő munkaerő megtalálása kivétel nélkül minden iparág nehézsége napjainkban és egyre nagyobb nyomás nehezedik a HR-re, hogy olyan varázslattal álljon elő, ami mágnesként vonzza és tartja meg a munkaerőt. 

 

Pillanatnyilag az Employer Branding a HR körökben leggyakrabban emlegetett téma és a PR ügynökségek legújabb alkotási tere. 

 

Ha te is azt érzed, hogy csodát várnak tőled, és készen állsz a HR szerepét (és a HR-en belüli szerepeket) ebben a témában újra-gondolni, ezen a napon egy olyan más szempontból való rátekintést kínálunk neked, ami után egyértelmű lesz, mi a HR (különböző szereplőinek a) dolga ebben a témában, és a szervezeti evolúcióban és mi múlik a szervezet design-ján. 

 ​

A workshop gyakorlat orientált: konkrét példákat nézünk meg és a résztvevők eseteivel dolgozunk. Hozd magaddal a kihívásodat, és a megoldás-fókuszú szervezetfejlesztés és design eszközeivel új megvilágításba helyezzük őket, aminek eredményeként konkrét következő lépéseket tudsz magadnak meghatározni. 

 

A workshopon való részvétel eredményeként:

  • világos képed lesz arról, melyek azok az aspektusai egy szervezetnek, amelyek valóban hatással vannak a munkavállalói élményre és a munkáltatói márkádra. 

  • átlátod, hogy a HR különböző szerepei hogyan hangolhatóak össze a közös cél érdekében.

  • magabiztosan használható eszközöket ismersz meg a valódi elkötelezés megteremtéséhez- és hogy ebben mi a HR szerepe, és mi az, ami nem a HR-en múlik, de közvetve lehet rá hatással lenni.

  • világos elképzelésed lesz a saját kihívásodban a következő lépésről.

 

IMG_5514_edited.jpg

A FACILITÁTOR

 

Kalmár Elvira több mint 20 éves szervezetfejlesztői és design tapasztalattal és nagyvállalati HR vezetői gyakorlattal könnyed és mégis intenzív tanulást támogató tér kialakításával fogja a fejlődésedet támogatni.

TÚL A MUNKÁLTATÓI MÁRKÁN

 

Facilitátor

Kalmár Elvira

Helyszín

Budapest, Jurányi u. 10, 1027

Időpont

 2020. január. 16. 

BERUHÁZÁS

90 000 Ft, ami fedezi a képzés, a helyszín és a kávészünetek költségét. 

 

 Ingyenes Webinar

Ingyenes on-line alkalmainkon többed is megtudhatsz a programjainkról: mit jelent a jövő és erőforrás fókuszú szervezet-fejlesztés és-tervezés, hogyan válik ettől a megközelítésmódtól a változás evolúcióvá és hogyan válik könnyeddé és hatékonnyá az élet a szervezetben tőle.  

bottom of page